П`ятниця, 26.04.2024, 20:30
Мультик

 

Меню сайту
Форма входу
Block title
Block content
Оголошення
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Найкращий мультфільм 2012 року
Всього відповідей: 25
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 30 » Пригоди Фліка|A Bug's Life онлайн українською
11:08
Пригоди Фліка|A Bug's Life онлайн українською
На сайт добавлено повнометражный мультиплікаційний фільм, створений з використанням комп'ютерної анімації. Був створений студією Pixar Animation Studios та опублікований компаніею Buena Vista Distribution Пригоди Фліка (англ. A Bug's Life — «Життя комахи».Переглянути його можна тут

Сюжет:
Колонія мурах, що живе на невеликому острові, зазнає постійних нападів банди сарани, що вимагає в них їстівні припаси. Щоліта мурахи змушені збирати харчі не тільки для себе, але і для них. Одного разу, коли чергова партія харчів була вже зібрана і очікували прибуття банди, мураха на ім'я Флік, винахідник-фантазер, при проведенні випробувань механічної прибиральної машини, випадково зіштовхує зібрані харчі в струмок. Банда, яка щойно прибула, в особі свого ватажка Гопера, ставить мурахам умову за решту сезону компенсувати втрату. Але після конфлікту, в якому Флік намагався захистити молодшу доньку королеви — принцесу Дору, кількість харчів, яки мурахи мають зібрати, зростає вдвічі. Гопер каже мурахам, що банда повернеться, коли, за його словами, з дерева впаде останній листок.

Флік постає перед радою колонії, де засуджують його дії. Принцеса Ата відчуває невпевненість щодо подальшої долі цього мурахи. Флік заявляє, що він може спробувати знайти комах, які забезпечать захист від банди. Рада бачить у цій пропозиції шанс спекатись невдахи Фліка і охоче приймає його.

Прибувши в «місто» комах, Флік зустрічається з трупою дивних циркових комах, чий останній виступ закінчився катастрофою. Флікові здається, що вони ті, хто йому потрібен. Циркові артисти думають, що Флік хоче запросити їх на гастролі на свій острів. Разом вони прибувають у колонію, де їх вітають як героїв, які покладуть край загрозі.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: Пригоди ФлікаA Bug's Life онлайн ук, приключения флика онлайн, життя комахи онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]