Субота, 20.04.2024, 09:31
Мультик

 

Меню сайту
Форма входу
Block title
Block content
Оголошення
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Найкращий мультфільм 2012 року
Всього відповідей: 25
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 20 » Жахливий Генрі 3D онлайн
14:50
Жахливий Генрі 3D онлайн
«Жахливий Генрі 3D» (англ. Horrid Henry: The Movie) — фільм режисера Ніка Мура 2011 року. Є першим англійським фільмом для дітей у форматі 3D.Переглянути фільм можна тут

Сюжет:
Генрі (Тео Стівенсон) — дванадцятирічний хуліган на прізвисько «Жахливий», який мріє стати рок-зіркою і очолює шкільну банду «Фіолетова рука». Удома він постійно дошкуляє батькам, а брата змушує робити власні домашні завдання. У школі «Ештон» він створює проблеми вчителям, ворогуючи із бандами «Ідеальні хлопчики» власного брата «Слухняного» Пітера (Росс Маррон) та дівочим «Таємним клубом», який очолює відмінниця «Мерзенна» Марґарет (Scarlett Stitt).

Коли директор приватного ліцею «Брікхаус» Вік фон Морщині (Річард Е. Ґрант) робить спробу закрити школу і перевести її учнів до власного навчального закладу із високою платою за навчання, Генрі вирішує об'єднати зусилля із власними ворогами, Марґарет та Пітером. Вони створюють план порятунку школи. Вважаючи, що зробивши відомим власний гурт «Zero Zombies» можна відвернути закриття школи, вони мають намір перемогти на конкурсі талантів. На їх шляху стоять міс Оддбод (Ребекка Фронт) та Соггі Сід (Девід Шнайдер), але попри все Генрі вдається перемогти. Проте перемога у конкурсі на знімає загрози зі школи. Міс Оддбод пояснює Генрі, що це було лише шоу.

Марґарет і Пітер пояснюють Генрі, що не все втрачено і його залучено до «2 Cool 4 School» (Too Cool For School), де він може виграти грошовий приз. Генрі перемагає і ведучі (Річард МакКорт та Домінік Вуд) пропонують йому конфісковані іграшки, але Генрі наполягає на врученні саме грошової нагороди. Він очікує на зустріч із «Жахливим учителем», яким насправді виявляється міс Секіра (Анжеліка Г'юстон). Воня вітає Генрі і вручає йому грошову винагороду, після чого Генрі разом із Марґарет поспішають до міс Оддбод.

Тим часом, Вік фон Морщині у власному офісі тримає міс Лавлі (Парміндер К. Награ), Пітера та його друзів у заручниках. Міс Лавлі увімкнула власний мобільний телефон і заохотила директора розповісти деталі його плану. Таким чином міс Оддбод змогла почути розмову із власного телефону, після чого вирішила відхилити пропозицію директора. Вік фон Морщині намагався втекти, але був схоплений поліцією та заарештований разом зі спільниками.

Коли Генрі і Марґарет зустрілися із міс Оддбод та запропонували їй гроші, вона відмовилася, оскільки була вже знайома з планом Віка фон Морщині. Наступного дня сім'я разом із друзями привітали із порятунком школи Генрі, влаштувавши з цього приводу святкову вечірку.


Жанр кінокомедія
Режисер Нік Мур
Продюсер Аллан Нібло,
Руперт Престон,
Майк Уоттс, Люсинда Уайтлі, Керолайн Леві
Сценарист Люсинда Уайтлі по книзі Франчески Саймон
У головних
ролях Тео Стівенсон, Росс Маррон
Кінокомпанія Novel Entertainment
Тривалість 93 хвилини
Мова Англійська
Країна Велика Британія
Рік 2011
IMDb ID 1684555
Кошторис 5 млн фунтів стерлінгів
Переглядів: 1125 | Додав: Elnino | Теги: Жахливий Генрі 3D онлайн, ужасний генри онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]